Târgul de carte cu discount Kilipirim, ajuns la cea de-a XII-a ediţie, se va desfăşura în aceasta primavara intre 4 si 8 mai, la galeria Dalles din Capitală, informează organizatorii. Peste 10.000 de titluri, din toate domeniile: beletristică, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură şi design, hobby vor fi oferite spre vanzare publicului, la preturi de chilipir, in cele cinci zile ale targului.

Iubitorii de lectură vor putea găsi la Kilipirim ediţii de colecţie şi titluri ale sezonului trecut, opere de valoare şi autori de top în Europa, autori români şi enciclopedii, titluri care au cucerit cititori din toată lumea, precum cărţi semnate de Stieg Larsson, A.D. Miller sau Vladimir Nabokov şi un program special de ateliere de creaţie pentru adulţi şi copii.

Ediţia din 2011 reuneşte importante edituri româneşti şi edituri străine, prezente cu o gamă extinsă de carte cu discount, începând de la 10% pentru titlurile noi şi până la 70% pentru cele editate înainte de începutul anului, scrie Agerpres.

De asemenea, cititorii vor avea ocazia să aleagă dintre cele câteva sute de titluri aflate în oferta specială de preţ, de 5 lei, 7 lei sau 10 lei.