Inscrierile pentru cea de-a treia editie a Concursului International de Canto „Maestrii artei lirice”, eveniment organizat de catre Opera Nationala Bucuresti, se prelungesc cu trei zile, informeaza ONB. Cei care doresc sa isi depuna dosarul pentru competitie mai au ocazia sa faca acest lucru pana vineri, 18 martie, la orele 16.00.

Obiectivul concursului – care se va derula intre 21 si 27 martie 2011 – este descoperirea si lansarea celor mai valoroase talente lirice ale tinerei generatii. Se pot inscrie la concurs voci din toate categoriile, cantareti, solisti sau coristi din institutiile muzicale, studenti ai institutelor superioare de muzica, tinere talente cu pregatire profesionala din Romania si din strainatate. Sunt admisi concurentii cu varste cuprinse intre 20 si 32 ani, pentru voci feminine, intre 20 si 34 ani, pentru voci masculine (impliniti pana in data de 31 martie 2011).

Secretariatul concursului functioneaza in cadrul Operei Nationale Bucuresti (ONB), Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 70–72, Sector 5, Bucuresti, Biroul de Programare Artistică, et. III. Inscrierile se fac prin email la adresele: flori.jalba@gmail.com, ralucaonb@yahoo.com, veronica.martinoiu@operanb.ro.