Kilipirim, renumitul targ de carte cu discounturi de la Bucuresti deschide portile pentru cea de-a 11-a editie. Timp de 5 zile, in perioada 10-14 noiembrie, galeria Dalles va fi gazda targului care reuneste un număr de 40 de edituri, cu peste 10.000 de titluri de carte. Editurile vin in intampinarea iubitorilor de carte cu discount de la 10% pana la 70%, titluri mai vechi sau mai noi, si o serie de evenimente speciale: tombole cu premii in carte, sesiuni de autografe si expozitii tematice organizate pe toata durata targului.

Cei ce vor pasi pragul targului vor descoperi titluri de beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură şi design.

Kilipirim organizeaza si la aceasta editie traditionala tombola la care se vor acorda premii in carti. Tragerea la sorţi va avea loc pe 14 noiembrie la Cafeneaua "Dalles".

In cadrul targului va avea loc expoziţia de artă de la etaj, unde vizitatorii vor putea studia cartea dintr-o altă perspectivă: cea de obiect de artă. Viziunea artistică aparţine tinerilor studenţi de la secţia de Arhitectură de Interior a Facultăţii de Arhitectură "Ion Mincu" şi reuneşte 20 de exponate.

Potrivit Agerpres, la cea de a XI-a ediţie, Kilipirim a decis să susţină campania "Colectează selectiv", iniţiată de Green Peace. Organizaţia va fi prezentă la eveniment cu materiale informative, voluntari şi un stand cu vânzare de materiale-suport realizate din hârtie şi alte materiale reciclate.

De asemenea, Green Peace va organiza, în cadrul Kilipirim, o expoziţie de fotografie despre impactul negativ asupra mediului prin depozitarea necontrolată a deşeurilor.