Vineri 5 noiembrie are loc vernisajul expozitiei Cesti cu plante pe deal, semnata de artistul Stefan Caltia la Galeria Posibila in str. Popa Petre nr.6. O colaborare inedita atat pentru Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti cat si pentru scena artistica din Romania, expozitia reuneste peste optzeci de obiecte de portelan creeate de Stefan Caltia in ultimii doi ani. Pe lângă acestea, in expozitie mai sunt prezente si o serie de obiecte decorate cu desene cu plante si vase, asezate într-o atmosferă plină de parfum si natural.

Expozitia Cesti cu plante pe deal, de Stefan CaltiaFoto: Wagner Arte

Expozitia va putea fi vizitata la Galeria Posibila in perioada 6 noiembrie 2010 – 29 ianuarie 2011, in zilele de joi, vineri si sambata, intre orele 16:00 – 20:00.

Obiectele prezentate in expozitie sunt repartizate pe colectii: Portretul Doamnei Frida, Baronul din copaci, The Golden Apple, Angelic si Povesti de iarna. Expozitia deschisa pe perioada sarbatorilor de iarna este un bun prilej de a o vizita si a alege daruri pentru cei dragi. Seturi de ceai si cafea complete, seturi de farfurii si boluri, obiecte decorative (platouri, veioze, vaze), obiecte tipice Craciunului (globuri, clopotei, candele) si multe alte produse dintre cele mai rafinate pot fi vizionate pe site-ul http://www.wagnerarte.ro/