Formatia Imago Mundi invita publicul meloman la o calatorie muzicala in trecut din perspectiva artistului contemporan.Concertul care va avea loc duminica 16 mai 2010, de la ora 17, va aduce in sala Scoartelor din Palatul Mogosoaia acorduri de muzica veche si traditionala romaneasca.

In sala Scoartelor din Palatul Mogosoaia va rasuna muzica veche si traditionala romaneasca, iar piesele care alcatuiesc programul sunt puse in valoare prin dialogul dintre instrumentele specifice spatiului cultural romanesc al vremii lui Dimitrie Cantemir (cobza, baglama, bouzuki, darbuka, bendir) si instrumente clasice moderne (flaut, oboi, vioara, chitara).

Imago Mundi este o formatie care prin repertoriul abordat se adreseaza unui public dinamic, in cautare de alternative la muzica de consum. Potrivit site-ului formatiei, Imago Mundi va performa la Palatul Mogosoaia piese cunoscute dar si o serie de piese exclusiv in prima auditie, piese ce vor constitui punctul de plecare pentru viitorul album al formatiei intitulat ISVOR.

Imago Mundi sunt:

Oana Maris – oboi, shakers

Daniel Ivascu – darbuka, bendir

Catalin Stefanescu – cobza, baglama, chitara

Stefan Barbu – vioara, shakers

Sorin Neacsu – flaut, tamburina

Pentru concertele de la Palatul Mogosoaia din cadrul Stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti, organizate de Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, optional, se va asigura transport de la Piata Chibrit, statia de metrou 1 mai, pretul unei calatorii dus-intors fiind de 6 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16.

Intrarea la concerte este libera, informeaza organizatorii.