Fotograful Alex Galmeanu expune, din 4 mai la Toulouse, proiectul "People I Know", initiat in 2003, expus in Bucuresti in 2005 si in Paris in 2008.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Roman din Toulouse cu sprijinul Institutului Cultural Roman din Paris si al Universitatii Toulouse II – Le Miral si va avea loc in perioada 4 mai – 4 iunie 2010 in salile Bibliotecii Central Universitare a Universitatii Toulouse II – Le Miral. Vernisajul va avea loc pe 4 mai la ora 17:30.

"People I Know este o colectie de portrete atipice ale unor oameni mai mult sau mai putin celebri, oameni pe care am avut sansa sa ii cunosc. Numitorul comun al imaginilor nu consta in celebritatea personajelor fotografiate, ci in “expresia” lor in fata camerei de fotografiat. Este doar o coincidenta faptul ca multi dintre ei sunt bine cunoscuti publicului. "Proiectul People I Know evolueaza in permanenta. De fiecare data cand voi intalni oameni interesanti, colectia va fi completata cu noi imagini", spune autorul.

Alex Galmeanu este un apreciat fotograf de portrete si moda din Romania. Colaboreaza cu zeci de publicatii, printre care Esquire, Elle, Readers Digest, Cosmopolitan, FHM sau Tabu, dar si companii precum Orange, Audi, AIG si Sumsung.