Jurnalista moldoveana Stela Popa isi prezinta joi, in Bucuresti, volumul de debut "100 de zile". Evenimentul va avea loc la ora 18.00 la Libraria Mihai Eminescu si este organizat de Editura Tritonic.

Printre cei invitati la acest eveniment se afla Viorel Badea, senator pentru romanii din Europa si Asia, Adrian Cioroianu, istoric, Titus Corlatean, presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului Romaniei, Dan Dungaciu, sociolog si George Scarlat, jurnalist.

“De multi ani asteptam un roman al Moldovei ultimilor ani, ani cu victorii si infrangeri, cu bucurie si deznadejde, cu speranta, cu flori, cu sange… Ma intrebam de unde va aparea?! Cine va cuteza sa sparga tacerea, sa-si asume misiunea de a fi primul? Am sperat ca va fi un jurnalist. Cred ca realitatea mi-a depasit asteptarile. Faptul ca Tritonic si Stela Popa s-au intalnit pentru a edita „100 DE ZILE” cred ca este marea sansa a acestui an tulbure…

Un roman scris in 2009 despre revolta din 2009 inseamna nu numai actualitate, dar si responsabilitate si patriotism. Echipa de la Tritonic este onorata de colaborarea cu tanara jurnalista Stela Popa", consemneaza scriitorul Bogdan Hrib, directorul Editurii Tritonic, despre noua aparitie.