Ultimul spectacol marca Radu Afrim, "Cata speranta ( 20 de tripuri deep)", are premiera, sambata, 13 februarie, la Teatrul Odeon. "Am adunat vreo 20 de piese scurte si monoloage ale lui Hanoch Levin , am facut un scenariu din ele si am observat in timpul lucrului ca toate vorbesc despre speranta (...) Si apoi desigur am realizat ca toate spectacolele mele de pana acum au vorbit despre acelasi lucru. Insa din ratiuni de publicitate se focusa mereu pe una din temele mult mai socante (...) Spectacolul asta e altceva...nici eu nu stiu ce. O sa vedeti", spune Radu Afrim, intr-un scurt interviu acordat HotNews.ro.

Reporter:"Cata speranta", in cateva cuvinte.

Radu Afrim: Am adunat vreo 20 de piese scurte si monoloage ale lui Hanoch Levin , am facut un scenariu din ele si am observat in timpul lucrului ca toate vorbesc despre speranta : dreptul , obligatia si riscul de a spera. Si apoi desigur am realizat ca toate spectacolele mele de pana acum au vorbit despre acelasi lucru. Insa din ratiuni de publicitate se focusa mereu pe una din temele mult mai socante continuta de acele spectacole . In aparenta e un varieteu, are multe songuri scrise de vlaicu golcea si cantate de actori ..insa spectacolul e altceva...nici eu nu stiu ce. O sa vedeti:))

Reporter:Emotii inainte de premiera?

Radu Afrim: Nu e timp de emotii. E santier mereu inainte de premiera. La cate sunt mereu de facut nu incap angoase in peisaj ... pentru mine e foarte greu insa dupa spectacole. Nu detaliez :))

Reporter:Iei o pauza sau te asteapta un nou proiect?

Radu Afrim: Imi vine greu sa cred, insa in 15 dimineata zbor spre Luxemburg, unde voi pregati turneul european al Mansardei la Paris (Pe care l'am regizat la Kulturfabrik luxemburg) iar apoi ma reintorc pt a incepe la Ploiesti. Nu am pauza decat de la orele 14 pana la 18, intre doua repetitii....dar tare ma tem ca si asta imi va fi umpluta de pregatirea unei mari expozitii de fotografie.

  • Distributie cu Dorina Lazar, Virginia Rogin, Rodica Mandache si Antoaneta Zaharia

Din distributia spectacolului fac parte Dorina Lazar, Ionel Mihailescu, Virginia Rogin, Antoaneta Zaharia, Gabriel Spahiu, Rodica Mandache, Pavel Bartoş, Liana Margineanu, Calin Stanciu Jr., Istvan Teglas si Nicoleta Lefter. Coregrafia ii apartine lui Istvan Teglas, scenografia Iulianei Valsan, iar muzica lui Vlaicu Golcea.