Galeria Dalles gazduieste in perioada 11 februarie-8 martie, Festivalul Primaverii, un eveniment ce reuneste trei sarbatori: Martisorul, Dragobetele si Sfantul Valentin, toate sub un concept nou, „verde” care sa le ofere bucurestenilor bucuria traditiei, a reinvierii naturii si a dragostei sarbatorita romaneste dar si in stil american.

Festivalul Primaverii propune vizitatorilor cea mai mare expozitie cu vanzare de traditionale martisoare si felicitari realizate manual de artisti plastici, aranjamente florale si cadouri pentru cei indragostiti: bijuterii, cosmetice, carti frumoase, confiserie, ceaiuri aromate si multe cadouri surpriza.

Organizatorii au pregatit pentru vizitatorii care le vor pasi pragul si vor intra in atmosfera Bucurestiului interbelic, posibilitatea de a imortaliza momentul in cadru Studioului „Foto Cabinet” pozitionat in cafeneaua galeriei de la etaj.

Cuplurile care doresc sa-si pecetluiasca dragostea, au sansa sa castige verighete de logodna, participand la tombola de Valentine’s Day si Dragobete. Tragerile la sorti vor avea loc saptamanal, in fiecare week-end al lunii februarie, orele 12.00, in incinta spatiului expozitional al Galeriei Dalles, informeaza organizatorii.

Festivalul Primaverii este deschis in intervalul orar 10.00-20.00, iar intrarea este libera.