Festivalul Filmului Romanesc de la Toronto, editia a III-a

de D.S.     HotNews.ro
Miercuri, 3 februarie 2010, 14:46 Actualitate | Cultură

Joi, 4 februarie se deschide, in Canada, Festivalul Filmului Romanesc de la Toronto - Toro FF3: crisis ‘89, then adaptation. Ajuns la cea de-a III-a editie, evenimentul se desfasoara in perioada 4-7 februarie 2010.
 
Festivalul se deschide cu documentarul La Nouvelle Vague du cinema Roumain realizat de Marius Doïcov si Vincent Guyottot. Proiectia va fi urmata de o dezbatere moderata de Calin-Andrei Mihailescu la care vor participa producatorul Tudor Giurgiu si criticii de film Jennie Punter si Adam Nayman.
 
Seara de 5 februarie va fi dedicata seriei Amintiri din Epoca de Aur, iar sambata, 6 februarie vor fi proiectate documetarele Videogramele unei revolutii (r. Andrei Ujica si Harun Farocki), Oceanul mare (r. Katharina Copony), Australia (r. Claudiu Mitcu), Nunti, muzici si casete video, (r.Tudor Giurgiu), Constantin si Elena, (r. Andrei Dascalescu). Vor mai fi prezentate filmele Apocalipsa dupa soferi (r. Alexandru Solomon), Hartia va fi albastra (r. Radu Muntean) si Katalin Varga (r. Peter Strickland).
 
Programul proiectiilor :
La Nouvelle Vague du cinema Roumain  - ROM Theatre (Royal Ontario Museum) - 4 februarie, 19.00
Amintiri din Epoca de Aur – Bloor Cinema – 5 februarie, 18.30
Oceanul mare – Innis Town Hall – 6 februarie, 13.00
Videogramele unei revolutii – Innis Town Hall – 6 februarie, 15.00
Australia; Nunti, muzici si casete – Innis Town Hall – 6 februarie, 18.00
Constantin si Elena – Bloor Cinema – 6 februarie, 21.30
Hartia va fi albastra – Innis Town Hall – 7 februarie, 16.00
Apocalipsa dupa soferi – Innis Town Hall – 7 februarie, 18.30
Katalin Varga – Bloor Cinema – 7 februarie, 21.00
 
Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Roman in parteneriat cu ToRo Arts Group.


 
 


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

154 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version