Sectia germana a Teatrului Radu Stanca din Sibiu va prezenta in premiera mondiala miercuri, 13 ianuarie, piesa 'Three O Clock'. Regia spectacolul este semnata de Liana Ceterchi dupa un text al romancei stabilite in Germania, Ana-Maria Bamberger. Considerat ca 'o comedie serioasa', 'Three O Clock' se va juca prima data la Sibiu, dupa care, in martie, la Munchen.

Cele doua personaje ale piesei sunt interpretate de Renate Müller-Nica si Johanna Adam.

Clara si Abelina sint doua surori in virsta care nu pot trai una fara cealalta – impreuna nici atit. Cu toate acestea, Clara o convinge pe Abelina sa-si vinda apartamentul si sa se mute la ea, pentru a-l ajuta pe Dimi, fiul neinteles al Abelinei (si nepotul mult-iubit al Clarei), sa demareze in sfirsit o cariera intirziata. Acum, cele doua surori locuiesc impreuna si, cum era de asteptat, nu ezita sa-si creeze zilnic varianta lor de mic infern. Clara isi foloseste ascendentul de sora mai mare si mai cultivata – e scriitoare – pentru a o face pe Abelina sa o serveasca si a o umili de cite ori are ocazia. Reactiile Abelinei sint prompte si nu lipsite de o vulgaritate robusta, rezultind in coliziuni in care agresiunea si comicul merg mina in mina.

Regizoarea Ana Maria Bamberger s-a nascut in 1966 la Bucuresti. Este de profesie doctor in stiinte medicale cu o cariera academica si lucreaza in cadrul Facultatii de Medicina din Hamburg. In 2003 a debutat in dramaturgie.

Peste cu dragoste si Portretul Doamnei T sunt doar doua din piesele semnate de Ana Maria Bamberger care se bucura de succes de public si critica nu numai in Romania, ci si international, fiind montate si invitate pe scene din Germania, Israel, Canada si Statele Unite.