Starea lui Vladimir Gaitan s-a imbunatatit, iar actorul, internat luni la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, va fi externat, cel mai probabil, luni, informeaza Spitalul de Urgenta Floreasca, intr-un comunicat dat publicitatii sambata. In varsta de 62 de ani, Vladimir Gaitan a fost internat cu diagnosticul angor pectoral (cardiopatie ischemica dureroasa).

In spital, actorului i-a fost facuta o coronarografie pentru stabilirea anatomiei vaselor inimii, evidenţiindu-se o "boala coronariana pe un singur vas, manifestata prin stenozarea (ingustarea) unei singure artere, responsabila de simptomele pacientului".

Coronarografia a fost urmata de tratamentul interventional al bolii prin efectuarea angioplastiei coronariene cu implantare de stent pe vasul ingustat, iar rezultatul procedurii a fost foarte bun, interventia efectuandu-se fara complicatii intra sau post procedurale.

Prognosticul vital este bun, iar actorul va necesita numai tratament medicamentos ulterior si se va putea intoarce la activitatea profesionala in cel mai scurt timp, se mai arata in comunicat.