Atmosfera baroca va invalui din nou Sala Scoartelor din Palatul Mogosoaia duminica 4 octombrie 2009, incepand cu ora 17.00. In cadrul Stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti", cele 9 arii germane de Georg Friedrich Handel vor fi interpretate de sopranele Corina Tica si Ina Elena Dinca, acompaniate fiind de Maria Petrescu la oboi baroc, Mihail Ghiga la vioara baroca si Toma Popovici la clavecin, se arata in comunicatul de presa remis Hotnews.ro.

Aceasta imbinare vocal - instrumentala va oferi un plus de autenticitate, o redare cat mai fidela a muzicii semnate de Georg Friedrich Handel, compozitor de la a carui disparitie s-au implinit la 14 aprilie - 250 de ani.

Concertele stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti" sunt prezentate de Sebastian Craciun - redactor la Radio Romania, castigator al Premiului Club ului Romana de Presa in anul 2008.

Intrarea publicului este libera. Pentru participarea la concert se asigura transport de la Piata Chibrit (Statia de Metrou 1 Mai), cu plecare la ora 16.00.