Incepand cu data de 30 septembrie debuteaza un nou sezon al Serilor Irlandeze la Clubul Taranului in Bucuresti, Str. Monetariei nr. 2. Formatia Shannon si dansatorii Irish Way vor fi prezenti in fiecare ultima miercuri din luna la o seara de muzica si dansuri irlandeze, dar si de literatura.

Programul serii din 30 septembrie va debuta incepand cu orele 21 cu o lansare de carte: Tara de mlastina si alte poeme - o selectie a celor mai cunoscute poeme ale poetului irlandez Seamus Heaney, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura, in 1995. Cartea (traducere de Dan Sociu, cu ilustratii de Tudor Jebeleanu) a aparut recent, intr-o editie de lux, in cadrul colectiei "Biblioteca Polirom". Antologia Tara de mlastina si alte poeme isi doreste sa ofere publicului romanesc, in premiera, o selectie din opera poetului irlandez acoperind o arie intinsa temporal, pornind de la volumele deja clasice ale autorului si ajungind pina in present.

Evenimentele sunt organizate in colaborare cu Asociatia Culturala Romano-Irlandeza si Asociatia de Dans Irlandez ‘Irish Way’.

Intrarea va costa 20 lei, iar elevii si studentii beneficiaza de un pret special de 15 lei. informeaza comunicatul de presa al Asociatiei Culturale Romano-Irlandeze.

Programul serilor irlandeze cu Shannon si Irish Way

Miercuri, 30 Septembrie, ora 21 - Bucuresti - Clubul Taranului

Miercuri, 28 Octombrie, ora 20 - Bucuresti - Clubul Taranului

Miercuri, 25 Noiembrie, ora 20 - Bucuresti - Clubul Taranului

Miercuri, 27 Ianuarie, ora 20 - Bucuresti - Clubul Taranului

Miercuri, 24 Februarie, ora 20 - Bucuresti - Clubul Taranului

Miercuri, 31 Martie, ora 20 - Bucuresti - Clubul Taranului

Miercuri, 28 Aprilie, ora 20 - Bucuresti - Clubul Taranului