Editura Reader’s Digest lanseaza "Secrete Bine Pastrate", o carte cu 1500 de sfaturi si solutii pentru a evita cheltuielile inutile sau pierderea de timp. "Secretele" pe care manualul le cuprinde se refera la micile indatoriri de zi cu zi, care ne consuma insa timp si energie: de la plata facturilor la utilitati, la banci si pana la ofertele hotelierelor.

Aflam astfel ce poate ameninta sanatatea, care sunt strategiile supermarketurilor pentru a convinge publicul sa cumperi cel mai scump produs, "smecheriile" la care recurg unii depanatori, tactici despre vanzarea masinilor, trucuri de pe urma carora beneficiaza companiile de asigurari, reguli nescrise de care managerii firmelor si specialistii in resurse umane chiar tin seama, precum si ponturi de la turistii de sezon, potrivit unui comunicat al Reader's Digest.

Marca inregistrata a corporatiei The Reader's Digest Association Inc., o companie globala de media si marketing cu sediul central in Pleasantville, New York, Reader’s Digest s-a lansat in Romania in aprilie 2004, cand a infiintat divizia de carti la Bucuresti.