Magnet Ateneu
Magnet Ateneu
Foto: Wagner Arte

O colectie de obiecte miniaturale de magneti din portelan confectionati in Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti surprinde instantanee ale Bucurestiului turistic prin imagini care redau Ateneul Roman, Biserica Stavropoleos, Lupoaica cu pui de la Piata Romana, Muzeul Satului sau Palatul Parlamentului.

Fiecare obiect are o poveste transmisa cu migala de artistii condusi de Ana Wagner ce poate fi purtata mai departe de turistii doritori de suveniruri.

“Am constatat ca un turist in Romania poate achizitiona cel mult un obiect destul de rudimentar lucrat, din plastic, cu chipul lui Dracula inscriptionat, ca amintire de calatorie de aici. Asa s-a nascut ideea noastra de a propune

Magnet Casa Poporului
Magnet Casa Poporului
Foto: Wagner Arte
primii magneti turistici care sa surprinda Romania intr-o ipostaza mai nuantata si care sa promoveze Bucurestiul, in randul prietenilor celor care se intorc cu magnetii acasa, ca o destinatie similara marilor capitale europene”, spune Ana Wagner, proprietara magazinului Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Noii magneti din portelan vor fi comercializati prin magazinul propriu de pe Bdul Carol 39, in hotelurile de lux si in destinatiile turistice din Capitala (muzee si alte locatii).

Miniaturile din portelan sunt create pentru toti cei care viziteaza Bucurestiul contemporan si care isi cauta timp pentru povesti si amintiri ale starilor de bine. Aceasta noua minicolectie de magneti reprezinta o incercare de educare si de indreptare a publicului catre un anumit tip de frumos.

Magnet Lupoaica
Magnet Lupoaica
Foto: Wagner Arte
Ana Wagner, singurul artist roman care traduce arta pura (grafica, pictura, etc.) pe obiecte de portelan fin, a mai expus in Bucuresti, Salonic, Barcelona sau Budapesta iar printre subiectele sale preferate de grafica se numara pisicile calatoare, plantele fantastice, casutele de poveste, printese exotice...