La finalul celei de-a doua reprezentatii a spectacolului „Oedipe” din Festivalul International „George Enescu”, care a avut loc marti seara pe scena Operei Nationale Bucuresti, au fost acordate decoratiile conferite de presedintele Traian Basescu dirijorului italian Oleg Caetani si maestrului de cor Stelian Olariu. Decoratiile au fost oferite de domnul Theodor Paleologu, ministrul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National

Dirijorului italian Oleg Caetani i-a fost conferit Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, in semn de apreciere pentru contributia deosebita la promovarea creatiei enesciene in lumea internationala a muzicii. Maestrul Oleg Caetani a dirijat spectacolul „Oedipe” din seara inaugurala a Festivalului International „George Enescu”, precum si spectacolul din 2 septembrie a.c.

Maestrului de cor Stelian Olariu, artist al Operei Nationale Bucuresti, i-a fost conferit Ordinul „Serviciul credincios” in grad de Ofiter, pentru intreaga sa activitate artistica, putandu-se afirma ca destinul Domniei Sale se confunda cu insasi istoria operei din timpul sau, se arata in comunicatul Operei Nationale Bucuresti.