Spectacolul "Fantoma, dragostea mea!", dupa Blithe Spirit, de Noel Coward, care a obtinut Premiul Tony in 2009, la prestigiosul Shubert Theatre de pe Broadway, deschide stagiunea 2009-2010 la Teatrul Metropolis din Bucuresti. Spectacolul se va juca in avanpremiera in zilele de 3, 4, 5 si 6 septembrie, de la ora 20:00.

"Fantoma, dragostea mea", in regia lui Serban Puiu, ii are in distributie pe Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Raluca Ghervan, Ioana Ancea si Vasile Flutur.

  • Biletul tau la Metropolis joaca dublu rol!

Pe langa deschiderea stagiunii de toamna, Teatrul Metropolis continua stagiunea estivala rasplatindu-si spectatorii cu doua locuri la pret de unul.

Spectacolul "Pijamale", in regia lui Emanuel Parvu, se va juca la Teatrul de Vara din parcul Herastrau, in zilele de 1, 2, 9 si 11 septembrie, de la ora 20:00, iar un bilet cumparat este valabil pentru doua persoane.

Biletele se pot cumpara direct de la Teatrul de Vara din parcul Herastrau.

Spectacolul "Pijamale", de Mawby Green si Ed Feilbert, in regia lui Emanuel Parvu, ii are in distributie pe Adrian Titieni, Monica Davidescu, Anca Sigartau, Silviu Biris, Romeo Pop, Emanuel Parvu si Alexandra Velniciuc.