Editura Polirom propune pentru aceasta vara campanii de reducere la cartile editate. Saptaminal, peste 300 de titluri din cele aproape 3.500 publicate pina in prezent de editura sint incluse in cele 4 campanii de reducere desfasurate prin intermediul siteului-librarie www.polirom.ro.

„Vara, multe dintre librarii inceteaza activitatea, pentru intervale destul de mari. Se stie ca aceasta este perioada cu vinzarile cele mai mici (exceptie fac zonele turistice), si atunci multi dintre distribuitori prefera sa-si puna la punct unele aspecte care le-ar ingreuna vinzarile intr-o perioada de virf: inventar, renovare, implementare de soft informatic de gestiune. In acest context, faptul ca siteul-librarie www.polirom.ro este la dispozitia cumparatorilor absolut toata vara este un lucru nemaipomenit. In plus, campaniile de reducere imaginate pentru aceasta perioada fac oferta Polirom si mai atractiva: nu numai ca nu mai este nevoie sa iesi din casa pentru a cumpara o carte, dar o gasesti si la un pret nesperat de mic”, declara directorul de vinzari al Editurii Polirom, Vlad Vinatoru.

In acest moment, prin intermediul siteului-librarie www.polirom.ro se deruleaza 4 tipuri de campanii de reducere:

• Carti la 4,99 lei (in prezent, 150 de titluri – lista se actualizeaza o data la o luna; campania se desfasoara si in librarii).

• Carti la 9,99 lei (in prezent, 55 de titluri – lista se actualizeaza lunar; campania se desfasoara si in librarii).

• Oferta speciala pe domenii (titluri dintr-un anumit domeniu pot fi achizitionate intr-o anumita saptamina cu o reducere de 30%).

• Acestor campanii li se adauga reducerile practicate in cadrul „Clubului de Carte Polirom”, o comunitate care, astazi, a ajuns sa depaseasca 10.000 de membri. Procentul reducerilor practicate in cazul comenzilor venite de la un membru al Clubului de Carte Polirom este de 30%. Cei care comanda pentru prima data platesc cu 10% mai putin decit pretul cartii, se arata in comunicatul Polirom.