Divele din Adjud, Angela Gheorghiu si Nelly Miricioiu, sunt cap de afis la Royal Opera din Londra. Cele doua soprane vor canta pentru prima oara in cariera lor in aceeasi productie la Opera Regala din Londra, in “Tosca” de Giacomo Puccini.

Romancele Nelly Miricoiu si Angela Gheorghiu, o vor inlocui pe americanca Deborah Voigt, in rolul titular din “Tosca” de Giacomo Puccini.

Ambele soprane impartasesc cateva coincidente in cariera lor: sunt nascute in Adjud, si au devenit celebre in urma aparitiilor la Royal Opera, Nelly Miricioiu in “Paiate” in 1982 si Angela Gheorghiu in “La Traviata” in 1994. Actuala productie a spectacolului “Tosca” a debutat in 2006 cu Angela Gheorghiu in rolul principal, inlocuind celebra regie a lui Franco Zeffirelli realizata in 1964 pentru Maria Callas, si interpretata pentru ultima oara pe scena de la Covent Garden de Nelly Miricioiu in 2004.

Angela Gheorghiu va canta pe datele de 9, 14, 16 iulie a.c., in timp ce Nelly Miricioiu va prelua rolul pe 11 si 18 iulie, se arata in comunicatul biroului de presa al sopranei Nelly Miricioiu.