Sarah Brightman va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane intr-un rol spectaculos, in filmul Repo! The Genetic Opera. Adaptare a unui muzical de pe Broadway, filmul este regizat de Darren Lynn Bousman, creatorul a 3 filme din seria Saw.

Actiunea este plasata in anul 2056, cand o epidemie devasteaza planeta. Salvarea vine din partea companiei GeneCo, care inventeaza o oferta speciala de creditare pentru transplantul de organe. Acestea din urma raman in proprietatea companiei pana la rambursarea intregii datorii. Clientii rau-platnici au parte de un tratament special: GeneCo isi va recupera “investitia” cu ajutorul unui asasin chirurg, numit Repo-Man.

Sarah Brightman interpreteaza rolul lui Blind Mag, o talentata cantareata nascuta oarba, care isi recapata vederea datorita lui GeneCo. In schimbul acestui dar, Blind Mag devine cantareata oficiala a companiei.

Sarah Brightman este una dintre cele mai populare soprane din lume. Nascuta in 1960, in Anglia, debuteaza in teatru la varsta de 14 ani in piesa I and Albert. In 1988, Sarah Brightman apare pe un prim album lansat de EMI, Early One Morning, redenumit ulterior The Trees They Grow So High, iar in 1989 isi lanseaza primul album solo, The Songs That Got Away.

In 1997, faima artistei creste odata cu lansarea duetului Time To Say Goodbye alaturi de Andrea Bocelli. Din acel moment, Sarah incepe sa colaboreze cu nenumarati artisti printre care Placido Domingo, Helmut Lottie si Riccardo Cocciante.

Repo! The Genetic Opera a fost prezentat in sectiunea Shadows a celei de-a opta editii a Festivalului International de Film Transilvania.

Lansarea oficiala a filmului in cinema va avea loc pe 10 iulie.