Editura RAO lanseaza in luna iunie cel de-al patrulea volum din seria Amurg de Stephenie Meyer, intitulat Zori de zi. Dupa succesul inregistrat de primele carti din seria scrisa de Stephenie Meyer, Amurg, Luna noua si Eclipsa acest ultim volum incheie povestea de dragoste dintre o adolescenta si un vampir, care a fermecat publicul din peste douazeci de tari.

Seria „Amurg“ a scriitoarei americane Stephenie Meyer prezintã neobisnuita poveste de iubire dintre un vampir si o fatã muritoare. Pentru a putea fi impreunã, cei doi vor fi nevoiti sã invingã nenumãrate obstacole si greutãti ce le vor pune la incercare dragostea.

A fi irevocabil indrãgostitã de un vampir reprezintã pentru Bella Swan atat fantezie cat si cosmar, impletite intr-o realitate extrem de periculoasã. Pe de-o parte este pasiunea ei intensã pentru vampirul Edward Cullen si pe de altã parte legãtura stransã dintre ea si varcolacul Jacob Black, iar Bella a fost nevoitã sã indure un an plin de tentatii tumultuoase, pierderi si lupte acerbe intre rivali pentru a ajunge la deznodãmantul dorit.

Decizia ei iminentã de a alege fie intunecata, dar seducãtoarea lume a nemuritorilor, fie o viatã simplã de muritoare reprezintã acum firul de care atarnã soarta a douã triburi.

Alegerea ei a declansat insã si o serie de evenimente neasteptate ce vor avea, probabil, consecinte inimaginabile. Iar viata Bellei ar putea fi distrusã pentru totdeauna. Mult asteptatul final al ciclului „Amurg“, Zori de zi, ne dezvãluie in sfarsit secretele si misterele din aceastã poveste uimitoare care a incantat milioane de oameni.

Stephenie Meyer este autoarea seriei „Amurg“, a absolvit Brigham Young University si, in prezent, locuieste in Phoenix, Arizona, impreunã cu sotul si cei trei fii ai sãi.

Alte titluri ale autoarei apãrute la Editura RAO:

Amurg – 2008

Lunã nouã – 2008

Eclipsa – 2009