Cunoscutul cantaret de blues A.G. Weinberger a fost jefuit sambata in Timisoara, masina sa fiind sparta in plina zi. Hotii au plecat cu laptopul, rucsacul, ipod-ul gravat cu numele sau, stick-urile si alte cateva obiecte de valoare. "Este un ghinion", a declarat artistul pentru HotNews.ro. "A fost furat tot continutul carierei mele din 2006 incoace."

Obiectele furate reprezinta cea mai de pret avere a lui A.G. Weinberger. Pe laptop se aflau toate piesele, proiecte, fotografii. Au disparut si actele firmei. "Din pacate, este vorba numai despre lucruri importante", a declarat el pentru HotNews.ro.

Mai mult, intamplarea nefericita are loc chiar inainte de turneul ce va incepe pe 30 aprilie, la Brasov. "E mai greu sa ma descurc fara acte, dar n-am voie sa nu ma descurc. Niciodata nu m-am lasat, am cazut mereu in picioare."

Reprezentantii sectiei de Politie nu i-au putut garanta recuperarea obiectelor, asa ca A.G. Weinberger ofera drept recompensa un laptop nou in schimbul celui furat sau suma de 3.000 de lei noi. Este adevarat insa ca "sansele sa mai recuperez ceva sunt mici", a spus artistul.

"Oricum, facem turneul", a incheiat Weinberger. "Nu ne va fi usor, dar publicul nu are nicio vina pentru cele intamplate. Asa ca va primi un produs AG Weinberger Band asa cum se asteapta.”