Humanitas Multimedia lanseaza un nou program 'Audiobookurie la tine-n companie' prin care cartile audio vin la birou. Astfel, in noul concept promovat de Humanitas Multimedia in 2009, lansarile de carte audio vor avea loc in sediul unor companii care detin centre operationale mari in Bucuresti, dand astfel posibilitatea angajatilor acestora de a participa la evenimente inedite chiar la locul de munca.

Autori Humanitas, actorii care fac lectura acestor texte, critici literari si alte personalitati culturale isi vor oferi sprijinul in demersul editurii de a face o surpriza iubitorilor de cultura din companii.

Potrivit comunicatului Humanitas, proiectul 'Audiobookurie la tine-n companie' se desfasoara in companiile: Genpact, HP, IBM, JTI, Oracle, Unicredit Tiriac Bank, Vodafone.

"In plus, angajatii companiilor partenere vor beneficia de discounturi importante la achizitionarea oricarui audiobook Humanitas Multimedia. Pentru ca vrem sa ne facem prieteni pe termen lung, avem grija de cei care inteleg ca si spriritul trebuie hranit", informeaza editura.

Proiectul 'Audiobookurie la tine-n companie' a fost demarat la inceputul anului 2009. Prin acest proiect Humanitas Multimedia, a dorit sa ajunga la cei care nu reusesc sa participe la evenimentele de lansare din librarii.

Este un prim pas pentru a aduce in companiile romanesti evenimente culturale, produse culturale noi, personalitati importante, pentru dialoguri inteligente care sa sparga rutina zilnica.