Pelicula "Alexandra", de Radu Jude, va participa in sectiunea de scurtmetraje a Festivalului Filmului Independent de la Los Angeles, eveniment se va desfasura in perioada 19 - 29 iunie in Statele Unite. Filmul lui Radu Jude va fi prezent in festival alaturi de alte 230 de lungmetraje, scurtmetraje si videoclipuri muzicale.

Filmul prezinta o drama familiala. Tavi, un barbat de 40 de ani, despartit de sotia sa, descopera ca fiica sa nu ii mai spune "tata". Scurt metrajul lui Radu Jude a fost realizat in 2006 si are in distributie pe Serban Pavlu, Oana Ioachim, Alexandra Pascu, Mimi Branescu, Cristina Ivan.

Potrivit siteului oficial, editia din 2008 a Festivalului Filmului Independent de la Los Angeles va fi deschisa de filmul "Wanted", in regia lui Timur Bekmambetov, cu James McAvoy si Angelina Jolie, si va fi inchisa de productia lui Guillermo del Toro "Hellboy II: The Golden Army". Festivalul va avea loc in Westwood Village, Los Angeles, si va mai include discutii si intalniri cu regizorii si greii industriei cinematografiei.