Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Poarta Sarutului, la Centrul Dansului

de Liana Anghelescu     HotNews.ro
Miercuri, 11 iunie 2008, 17:28 Actualitate | Cultură

Poarta sarutului
Foto: Hotnews
Centrul National al Dansului Bucuresti in parteneriat cu Institutul Goethe Bucuresti, va invita la ultimele evenimente programate in cadrul “Zilelor Strimbe”. Pe 13 si 14 iunie, in sala Ronda este montat spectacolul "Poarta Sarutlui", realizat de Brynjar Bandlien si Manuel Pelmus.


"Ideea de a aborda “Sarutul” lui Brincusi, ne-a venit dupa ce am performat cu Antonia Livingstone si Heather Kravas in Brest, Franta. L-am rugat pe Stefan Tiron sa ne insoteasca pe parcursul intregului proces. “Sarutul” si Brancusi au devenit cadrul - cultural, istoric si politic – nevoilor nostre de a ridica anumite intrebari personale, politice si sociale pe care le consideram urgente" au spus Brynjar Bandlien si Manuel Pelmus

"A te ocupa de mostenirea lui Brincusi, a concura pentru cea mai epica traducere/ interpretare a operei vietii sale, necesita multa energie in scopul unei activitati de preaslavire in directia dreapta. Este nevoie de legaturile culturale corecte, de conotatiile potrivite si de ierarhiile spirituale si intelectuale pe masura.

In centrul acestor ritualuri moderne legate de opera si personalitatea lui Brincusi exista o ortodoxie al consensului. Un consens care incearca din rasputeri sa-si mentina patriarhatul neatins, mai presus de orice critica si etern daca se poate.

A mentiona numele lui Brincusi in contextul dorit – actioneaza ca un “sesam deschide-te” cultural, usile se deschid, urmand recunoasterea si acceptarea in inima Valhallei moderniste", considera Stefan Tiron.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

676 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version