Festivalul International de Film Transilvania programeaza la Bucuresti o serie de proiectii retrospective in perioada 10-15 iunie. Incepand cu 11 iunie si cinefilii din Sibiu vor putea viziona timp de cinci zile o selectie de 25 de lungmetraje intre cele mai titrate productii prezente la cea de-a saptea editie a TIFF-ului clujean.

Festivalul International de Film Transilvania programeaza la Bucuresti o serie de proiectii retrospective in perioada 10-15 iunie. Incepand de marti, 10 iunie, Sala Elvira Popescu a Institutului Francez si Cityplex, cinematograful din incinta Cityplex, asteapta cinefilii bucuresteni sa vada cele mai discutate productii ale festivalului de la Cluj-Napoca.

Pentru al doilea an consecutiv festivalul se intampla si la Sibiu. In cele cinci zile de proiectii (11-15 iunie) gazduite de fosta capitala culturala europeana, cinefilii sibieni si turistii aflati in trecere prin orasul lor vor putea sa urmareasca 25 de lung-metraje, in cele doua locatii ale festivalului: Piata Mica, o gazda deja obisnuita a TIFF-ului, si Sala Studio a Casei de Cultura a Sindicatelor.