Copiii pot descoperi geografia Romaniei si a Europei intr-o calatorie virtuala alaturi de personaje indragite de poveste precum Alba ca Zapada, Frumoasa din Padurea Adormita sau Dracula. Calatoria ii plimba pe copii prin cele mai frumoase locuri cu ajutorul unui produs educational in format electronic "Geografie clasa a IV-a, Romania si Europa" prezentat la Bookfest, sambata 7 iunie, incepand cu orele 12.00.

Evenimentul este conceput sub forma unei piese de teatru in care personajele de poveste vor calatori pe batranul continent si isi vor testa apoi cunostintele de geografie alaturi de vizitatori prin intermediul testelor si a colectiei de jocuri geografice interactive de tip puzzle si quiz.

Notiunile abstracte din materia scolara sunt transformate intr-un continut multimedia pentru a capta atentia copiilor. Colectia unica de informatii inedite de tip "Stiati ca?", legende populare cu continut geografic si fotografii reprezentative, hartile interactive ale Romaniei si Europei si posibilitatea de a compara mai multe zone geografice sunt o premiera pe piata educationala din Romania, informeaza INTUITEXT.

De asemenea, pe toata perioada targului (4-8 iunie), copiii si parintii isi vor putea testa prin joc cunostintele de matematica, geografie, fizica si chimie cu ajutorul produselor educationale.