Galeria de arta a Cercului Militar National Bucuresti gazduieste expozitia personala a pictorului Sorin Adam. Expozitia a carei vernisaj va avea loc luni, 21 aprilie, are ca tema Istanbulul. Sorin Adam a realizat documentarea pentru realizarea lucrarilor in perioada expozitiei Muzica culorilor, deschisa la Universitatea Isik din marea metropola de pe Bosfor.

Membru al Uniunii Artistilor Plastici-filiala Bucuresti, Sorin Adam a realizat documentarea cu sprijinul Institutului Cultural Roman Dimitrie Cantemir Istanbul in luna decembrie 2007.

Sorin Adam este unul dintre artistii momentului cu o deosebita sensibilitate a culorii si cu o impresionanta forta de cuprindere a imaginii Orientului, fiind considerat de Vasile Grigore drept „un talentat pictor cu destin de mare artist si continuator al ilustrilor picturi europeni Gh. Petrascu, N. Darascu, Corneliu Baba”, informeaza ICR Istanbul.

Nascut la 22 august 1968 la Ploiesti, Sorin Adam este absolvent al Academiei de Arte "Luceafarul" - Sectia pictura, promotia 1996, si licentiat al Academiei de Arta Bucuresti in acelasi an. Intre anii 1998 si 2002 a fost preparator universitar la Academia de Arta "Luceafarul" din Bucuresti. Din anul 1997 este membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania. Incepand cu anul 1990 si pana in prezent, Sorin Adam a participat la mai multe expozitii de grup, saloane si targuri nationale si internationale, bienale, din Romania si Italia, dar a avut si expozitii personale deschise in Bucuresti, Constanta, Florenta.