Trei spectacole de Eugen Ionesco si unul de Matei Visniec vor fi prezentate in cadrul sectiunii internationale a celei de-a sasea editii a Festivalului Comediei Romanesti – festCo 2008. Deschiderea oficiala a festivalului va avea loc duminica, 6 aprilie, in prezenta Ambasadorilor Marii Britanii, Irlandei si Belgiei, a unor membri ai ambasadelor straine din Bucuresti, precum si reprezentanti ai celor mai importante Institute Culturale din Capitala. Reprezentatiile vor avea loc in salile Teatrului de Comedie.

Duminica 6 aprilie, va fi prezentat spectacolul Cantareata cheala de Eugene Ionesco, in interpretarea trupei irlandeze Blue Raincoat Company. Luni, 7 aprilie, la ora 19.00, la Sala Mare, aceeasi trupa va prezenta spectacolul Scaunele de Eugene Ionesco, iar de la ora 21.00 , la Sala Studio, are loc spectacolul Lectia de Eugene Ionesco, in interpretarea trupei londoneze Icarus Theatre Collective.

Marti de la ora 19.00 are loc prezentarea spectacolului cu piesa Bătrânul clown cu inima fugară, de Matei Visniec in regia francezului Charles Lee .Tot marti, in foaierul Salii Mari, va avea loc lansarea volumului de piese scurte semnat de Matei Visniec "Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu" aparut la Editura Paralela 45.

Potrivit site-ului oficial Festivalul Comediei Romaneşti – festCo 2008 are loc in cadrul a doua sectiuni: sectiunea internationala, care se desfasoara intre 6 si 8 aprilie si sectiunea nationala, care va avea loc in perioada 17-24 mai. Festivalul este organizat de Teatrul de comedie cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Ministerului Culturii si Cultelor.