Facultatea de Jurnalism si Stintele Comunicarii (FJSC), Universitatea din Bucuresti, da startul Caravanei FJSC, cu prilejul “Targului Eucatiei” (21-23 martie), Bucuresti.

Ce inseamna Caravana:

  •  intalniri cu elevii de liceu,din clasele terminale, cu parintii si profesorii si cu  specialistii in comunicare si jurnalistii din presa locala. I
  •  Orase, perioada: In perioada 7-11 aprilie 2007, Caravana va trece prin orasele Urziceni, Buzau, Galati, Focsani, iar in perioada 14- 18 aprilie ea va ajunge in Ramnicu Valcea, Slatina, Targu-Jiu si Craiova. De asemenea Caravana va efectua descinderi in orasele Ploiesti, Calarasi si Slobozia.
  •  Intalnirile vor avea loc la licee prestigioase din orasele vizitate unde FJSC va prezenta programele de licenta in jurnalism, publicitate si relatii publice, programele de mastere la zi si ID adresate profesionistilor si oferta de formare continua.
  • La discutie participa, din partea FJSC, cadre didactice si studenti, care vor distribui materiale de informare (flyere, brosuri, calendare) si vor organiza concursuri pentru elevi dotate cu premii.
  • In fiecare oras vor avea loc intalniri cu jurnalistii din media locala - FJSC doreste sa afle care sunt problemele specifice cu care se confrunta presa locala (in plan economic, managerial, deontologic, care sunt temele si genurilor jurnalistice dominante), care sunt asteptarile profesionistilor in ceea ce-i priveste pe absolventi.

Noaptea Portilor Deschise cu exercitii jurnalistice si party

In acelasi cadru FJSC organizeaza, la sediul facultatii, “Noaptea portilor deschise” in seara zilei de 28 martie.

Vizitatorii vor fi invitati sa participe la exercitii jurnalistice de televiziune si presa scrisa; cele mai reusite aparitii pe micul ecran vor fi premiate. In incheierea intalnirii, FJSC ofera o seara de discoteca si dans.

Detalii off-line: standul FJSC (nr. 32), Targul Educatiei. Adresa: Rectoratul Universitatii din Bucuresti (Bd Kogalniceanu, nr 36-46)perioada: 21- 23 martie.

Detalii on-line: www.etajul6.ro/fjscnews.