ICR Viena organizeaza standul de carte pentru editurile romanesti la cea de a 61-a editie a Targului de Carte de la Viena. In perioada targului, care se desfasoara intre 20 si 23 octombrie 2008, Romania va beneficia de un pavilion cu o suprafata de 36 de metri patrati obtinut la un pret "preferential", potrivit comunicatului.ICR. Targul de Carte este organizat pentru prima oara anul acesta la „Messe Wien”, dupa ce timp de 60 de ani s-a desfasurat in cadrul Primariei Viena.

In perioada premergatoare Targului de Carte, ICR Viena va derula o ampla campanie de publicitate outdoor, ca parte a strategiei generale de promovare a literaturii romane in Austria. Potrivit ICR Viena, pe toata durata targului vor fi organizate sesiuni de lectura publica, prezentari de autori, dezbateri si intalniri cu publicul.

Editurile romanesti sunt asteptate de toti partenerii importanti cu care ICR Viena a derulat programele de promovare a literaturii romane: editurile Drava, Rezidenz, Zsolnay, edition per procura, asociatiile Kulturkontakt, Theodor Kramer si Societatea Austriaca pentru Literatura.

Demn de semnalat este si faptul ca din partea organizatorilor „REED

EXIBITIONS Messe Wien”, de relatia cu ICR Viena se ocupa Adrian Negrau,

business manager originar din Romania.

Editurile interesate sunt invitate sa se adreseze ICR Viena pana pe data de 15 aprilie. Oferta speciala pentru ICR Viena (original lb. engleza) se afla pe pagina:

http://www.kulturraumrumaenien.blogspot.com