Cea de-a VI-a editie a Targului de carte, muzica si film „KILIPIRIM 2008" se desfasoara in perioada 11-15 martie, la Sala Dalles din Bucuresti. La manifestare participa numeroase edituri romanesti si straine, precum si anticari. La targul Kilipirim vor fi expuse carti din toate domeniile: de la literatura, stiinte umaniste pana la arta culinara. Pe langa editorii si distribuitorii de carte ce vor veni sa isi expuna propriile creatii, la targ vor fi prezenti si colectionari care vor incerca sa momeasca vizitatorii cu publicatii vechi sau monede.

Potrivit D-nei Iuliana Radu, PR manager XPO NOI (firma organizatoare a targului KILIPRIM) aici vor putea fi gasite in acest an peste 45.000 de titluri. Publicul se va putea delecta cu oferta de carte străina, carti de spiritualitate, enciclopedii virtuale, muzica, film si nu in ultimul rand carte de specialitate adresata studentilor.

Editura Herald, participa la targ cu un stand aflat la etajul expozitiei, unde puteti benefica de reduceri substantiale cuprinse intre 20-60% fata de preturile de catalog, precum si de oferte special concepute pentru a usura cititorilor alegerea si achizitionarea cartilor.

Programul de vizitare a targului este de miercuri pana sambata intre orele 10,00 - 20,00, iar duminica intre orele 10,00 - 14,00.

Intrarea este libera.