Patinatorii Evgheni Plusenko si Surya Bonaly impreuna cu violonistul Edvin Marton si acrobati de la "Circ du Soleil" vor sustine doua spectacole la Bucuresti, programate pe 24 si 25 aprilie, de la ora 19.00. Evgheni Plusenko si Edvin Marton revin la Bucuresti dupa ce show-ul pe gheata prezentat in 2007 a inregistrat un mare succes.

Amphitrion, organizatorul evenimentului, promite un spectacol unic in care se impletesc coregrafia complicata a acrobatiilor, efectele de lumina si sunet, muzica si scenografia numerelor pregatite..

Biletele pentru spectacolul "Kings On Ice 2008" din data de 24 aprilie vor fi puse in vanzare marti, 5 februarie, incepand cu ora 16,00, informeaza site-ul bilet.ro

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice 2008 din 25 aprilie vor fi puse in vanzare dupa data de 15 martie 2008.

Edvin Marton este unul dintre cei mai faimosi violonisti, castigator al premiilor Vioara de Aur si Emmy 2006. Edvin Marton a primit din partea Bancii Elvetiei o vioara din 1698 - Stradivarius Gold -, care a apartinut maestrului Nicolo Paganini. Edvin Marton a mai sustinut un show in Romania in septembrie 2007, la Sala Palatului, alaturi de Orchestra din Monte Carlo.

Evgheni Plusenko, patinatorul de origine rusa, multiplu campion mondial si european, este primul patinator din lume care a executat o combinatie de sarituri quadruple toe loop - triplu toe loop - dublu loop si unul dintre putinii patinatori masculini care a executat 'pirueta Biellmann'.

Patinatoarea franceza Surya Bonaly, castigatoare a cinci titluri consecutive europene si a trei medalii olimpice, este faimoasa pentru saritura pe spate cu aterizare pe o singura patina, fiind considerata singura patinatoare din lume capabila sa faca acest procedeu.