Cantaretul si actorul David Cassidy, cunoscut din serialul "Partridge Family", se afla spitalizat in stare critica, dupa ce mai multe organe au cedat, a transmis agentul lui, JoAnne Geffen, scrie News.ro.

In varsta de 67 de ani, artistul sufera de dementa, dupa cum a anuntat la inceputul acestui an. Potrivit presei americane, el se afla internat intr-un spital din Florida de trei zile, dupa ce starea i s-a degradat considerabil in ultimele luni.

La BB King Blues Club&Grill din New York, unde a cantat in luna martie, el a vorbit despre boala de care sufera si a adaugat ca artita face aproape imposibil pentru el sa cante la chitara.

Dupa ce a jucat rolul Keith Partridge in serialul ¬The Partridge Family¬, intre anii 1970 - 1974, a produs cateva albume si a aparut in show-uri TV precum ¬David Cassidy - Man Undercover¬, dar si ¬Fantasy Island¬, ¬The Love Boat¬ si ¬Tales of the Unexpected.¬

Tineretea i-a fost marcata de lupta cu dependenta de alcool si a fost arestat de cateva ori pentru conducerea vihiculului sub influenta bauturilor alcoolice.

In 2015, a declarat falimentul.