HAVASI se întoarce în România cu cel mai nou spectacol al său. Spectacolul, programat in data de 18 noiembrie 2017, ora 20:00, la Sala Palatului, va consta în creații originale aparținând 100% lui HAVASI, un virtuoz al pianului și unul dintre cei mai fascinanți și versatili tineri compozitori din zilele noastre.

Concert HavasiFoto: Afis

După debutul de un succes uimitor pe care l-a avut în Miami, Pure Piano va fi parte și a concertului din București.

Veți primi 2 concerte pentru prețul unui singur concert, care va cuprinde cele mai cunoscute mișcări din concertul de pe stadion, executat împreună cu o multitudine de muzicieni extrem de talentați, iar alături de ei veți avea oportunitatea cu adevărat unică și rară de a auzi cele mai noi piese în forma lor originală, așa cum au fost ele compuse la pian.

Absolvent al Academiei de Muzică Franz Liszt, dispunând de o cunoaștere profundă a tradiției clasice, el este mereu în căutarea unor instrumente adaptabile epocii moderne, care să impresioneze și să distreze în egală măsură.

Spectacolul aduce pe aceeași scenă mulți artiști diferiți, toți extrem de talentați: pian solo, baterie rock, orchestră de coarde și artiști solo, vocal și instrumental. Cu ajutorul lor, publicul este transpus într-o călătorie fascinantă, printr-o serie de scene muzicale care i se revelează în permanență. Diferitele stări muzicale oferă publicului o experiență intensă și memorabilă, precum un rollercoaster al emoțiilor, amplificată de cele mai noi tehnologii în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video.

HAVASI reprezintă una dintre cele mai de succes povești din lumea muzicii instrumentale. Este singurul pianist clasic care umple cu regularitate stadioanele datorită propriilor compoziții. Spectacolul unic de pe scenă are la bază conceptul original al directorului american de creație Brian Burke (spectacolul lui Céline Dion - „The New Day” din Las Vegas, Il Divo, America’s Got Talent) și al designerului vizual francez Gilles Papain (Cirque du Soleil, Marseilles opera, Ballet de Monte Carlo).

HAVASI a cântat în fața a peste 46.000 de oameni într-un singur weekend la Papp Laszlo Sports Arena din Budapesta, afirmându-și statusul de adevărat fenomen muzical. Spectacolul din acel weekend l-a propulsat pe locul #2 în clasamentele Billboard Boxscore și Pollstar pentru numărul de bilete vândute la nivel mondial – un nivel al succesului care depășește chiar și spectacolele de top rock și pop. HAVASI Symphonic au umplut cel mai mare stadion al Austriei în anul 2016, iar în acest an vor debuta în Germania în Berlin, la Mercedes-Benz Arena.

Muzica din spectacol a fost pe locul #2 în clasamentul Billboard al concertelor internaționale, albumul #1 pe iTunes și #1 pe Deezer: Artistul #1, Albumul #1 și Melodia #1.

Personalitatea carismatică a lui HAVASI, capacitatea sa de a crea spectacol și elementele vizuale fabuloase vor face ca această noapte să fie de neuitat. Spectacolul va tăia respirația întregii familii, copiii putând face cunoștință cu instrumentele clasice într-un mediu modern, care să le facă plăcere. Spre deosebire de concertele tradiționale de muzică clasică, la acest spectacol nu este nicio problemă dacă un copil nu poate rămâne așezat, în liniște și fără a-și manifesta bucuria și entuziasmul, pe durata întregului concert. Părinții sunt încurajați fără rezerve să vină la concert împreună cu copiii lor cu vârsta de cel puțin 3 ani.