Regizorul Jesús del Cerro ne prezinta Hawai, o poveste despre cum sa ajungi la o mostenire de 3 milioane de dolari intr-o vreme cand un singur dolar detinut in casa era motiv sa-ti pierzi libertatea pe viata. Hawai este un film de actiune, despre dragoste, dar si despre bani cu care iti poti cumpara daca nu fericirea, macar libertatea de a alege sa fii nefericit.

HawaiiFoto: Afis

„Exista o fotografie din timpul Revolutiei cu un tanar in multime. E o discrepanta enorma intre el si toti cei din jur; ai senzatia ca e calator venit din viitor: e inconjurat de oameni cu pancarte, au caciuli, cu geci, oameni pe feţele carora se vede traiul in comunism; dar tipul asta e cu mainile in buzunar, descheiat la geaca… Are un soi de relaxare... şi aşa e Andrei, personajul meu”, povesteste Bucur.

“E genul de om care nu accepta sistemul doar pentru ca este un sistem impamantenit, care nu accepta regulile, atunci cand nu sunt drepte, doar pentru ca sunt impuse de sus; genul de om pentru care imposibilul nu prea exista, pe care, de multe ori, multimea il considera idealist, credul, naiv, chiar nebun”, adauga actorul.

Personajul-cheie feminin este interpretat de Cristina Flutur, caștigaztoare in 2012 a premiului de interpretare feminina la Festivalul International de Film de la Cannes pentru rolul din filmul Dupa dealuri. Distributia este intregita de Constantin Cojocaru, Rodica Lazar și Gheorghe Ifrim.

Hawaii este regizat de Jesús del Cerro și este o productie Actoriedefilm.ro, in colaborare cu Indie Studio, realizata cu sprijinul CNC. Filmul este distribuit de Ro Image 2000 si se va lansa in cinematografele din Romania pe 17 noiembrie 2017.

Hawaii_Trailer from Actoriedefilm.ro on Vimeo.