Incepand din 17 ianuarie la Institutul Francez din Bucuresti s-a deschis un Spatiu Campus France care ofera servicii de informare si consiliere pentru studentii romani dorinici sa faca studii superioare in Franta.

Spatiul Campus France este dotat cu calculatoare si resurse documentare in franceza si romana, pus la dispozitia studentilor pentru cautari directe sau on line pe ansamblul ofertelor franceze de formare.

Potrivit comunicatului Institutului Francez, studentii vor fi primiti, consiliati si insotiti de responsabilul Spatiului, in cadrul intalnirilor individuale, care sa le permita precizarea proiectului, alegerea formarii celei mai adaptate si pregatirea formalitatilor administrative prealabile sosirii lor in Franta

.

Acest Campus va fi sprijinit de Agentia Publica Campus France insarcinata cu promovarea invatamantului superior francez in lume si va pune la dispozitie informatiile actualizate, serviciile sale de primire si ofertele de programe specifice.

Spatiul Campus France va fi deschis de marti pana vineri intre orele 10.00 si 13.00 si intre orele 14.00 si 19.00, si sambata intre orlele 10.00 si 13.00 si 14.00 si 18.00, informeaza comunicatul.