O expozitie de fotografie cuprinzand in total 70 de lucrari ale artistilor romani si maghiari va fi inaugurata joi, 17 ianuarie 2008, ora 18.00, in sala de expozitie din sediul ICR Budapesta. Manifestarea, Salonul International al Artistilor Fotografi Romani si Maghiari se afla la cea de-a doua editie.

Expozitia din Budapesta va fi prezentata de Szamódy Zsolt presedintele Uniunii Artistilor Fotografi din Ungaria, dr. Ramona Novicov critic de arta (Oradea) si stefan Toth A.FIAP presedinntele CFNO si a Uniunii Artistilor Fotografi din Romania. Gazda dr. Brandusa Armanca director ICR Budapesta. Expozitia este deschisa pana in data de 3 februarie 2008.

Incepand din data de 21 ianuarie 2008, in cadrul aceleiasi manifestari, se va deschide la sediul Centrului Cultural al Republicii Ungare din Bucuresti o expozitie in care vor fi prezentate alte 70 de fotografii.

Evenimentul sarbatoreste Zilele Culturii Romane (15 ianuarie) respectiv a celei Ungare (22 ianuarie) Institutul Cultural Roman (ICR) din Budapesta in colaborare cu Clubul Fotografic ”Nufarul” Oradea (CFNO), sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei Traian Basescu si al Republicii Ungare Sólyom László, se arata in comunicatul ICR.