Baletul Harap Alb pentru elevii din scolile bucurestene

de D.S.     HotNews.ro
Marţi, 19 septembrie 2017, 10:20 Actualitate | Cultură

Spectacolul Harap Alb: foto M.Cratofil
Foto: Teatrul Stela Popescu
Baletul-feerie Harap Alb, o premieră a acestui an, producție realizata de Teatrul „Stela Popescu”, se va juca pe scena Sălii Mari a Palatului Național al Copiilor luni, 25 şi marţi 26 septembrie, de la ora 10, în faţa elevilor din şcolile bucureştene.
           
Harap Alb, un fel de străbunic al lui Harry Potter, vine în pași de dans, din povestea lui Ion Creangă, direct pe scenă. Coregrafia, regia și ilustrația muzicală sunt semnate de Ştefan Soare, scenografia de Viorica Petrovici, iar personajele prind viață cu ajutorul corpului de balet al Teatrului “Stela Popescu”.

Baletul Harap alb este de fapt o călătorie plină de culoare, muzică și dans, o aventură, o experiență de neuitat. În vârtejul pașilor de dans, al jocurilor de lumini și costumelor de poveste, apare fermecătoarea lume a prințului neînfricat care trece, ca un adevărat erou, peste toate super-puterile adversarilor, totul sub ochii spectatorilor, pe scena Sălii Mari a Palatului Național al Copiilor. Cei mari vor profita de moment să își amintească, cu nostalgie, de personajele fantastice din primul basm cult românesc, cei mici vor fi vrăjiți de Gerilă, Setilă sau de Verde Împărat, vor ajunge până la palatul Împăratului Roș și în lumile pe care doar Păsări-Lăți-Lungilă le poate vedea. Cu toții vom fi, cu sufletul, alături de prințul mezin, Harap Alb, pe drumul pe care îl face de la copilărie către maturitate.
     
Rezervările de grup se fac la adresa Teatrului Stela Popescu: mailto:teatrulstelapopescu2@gmail.com@gmail.com sau telefon – 021 331 1133, 0753 174614 (coordonator vânzări / Georgiana Enișor)

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

137 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri