Tenorul Jonas Kaufmann, care trebuia sa sustina duminica un recital in cadrul Festivalului "George Enescu", isi reprogrameaza aparitia pentru o editie viitoare, din motive de sanatate, anunta organizatorii.

Jonas KaufmannFoto: Festivalul Enescu

"Tenorul Jonas Kaufmann isi reprogrameaza recitalul de duminica, 17 septembrie, de la ora 16.30, la Ateneul Roman din cadrul Festivalului "Enescu" 2017 pentru o editie viitoare a festivalului, din motive de sanatate. Recitalul nu va fi inlocuit cu unul al altui artist, deoarece anuntul a fost primit de organizatorii festivalului sambata dupa-amiaza, intr-un timp prea scurt pentru a putea contracta un alt interpret", se arata intr-un comunicat transmis de organizatori si citat de Agerpres.

"Jonas Kaufmann regreta enorm aceasta reprogramare si va reveni pentru a stabili data unui viitor recital in cadrul festivalului", se mentioneaza in mesajul primit de organizatorii Festivalului Enescu sambata dupa-amiaza.

Publicul poate recupera contravaloarea biletului achizitionat fie la magazinele sau centrele Eventim de unde a fost efectuata cumpararea, fie trimitand un email la adresa contact@eventim.ro in cazul in care tichetul a fost luat online.

Detinatorii de abonamente pentru seria Recitaluri si Concerte Camerale vor beneficia de o reducere de 122 lei, pentru categoria I, respectiv 95 lei pentru categoria II, informeaza organizatorii.

Procedura de returnare a sumelor va incepe de luni, 18 septembrie, la biroul Eventim din holul principal al Ateneului Roman. Pentru restituirea sumelor este necesara prezentarea abonamentului in original la acest centru, anunta sursa citata.