Vacanta a luat sfarsit si la Teatrul Nottara a început stagiunea. Spectatorii vor avea parte de o toamnă a premierelor, in numar de 8, anunta institutia teatrala. Prima piesă a stagiunii, programată marti, 5 septembrie, este „CĂLĂTORIA”, un spectacol inedit care se joacă într-un autobuz supraetajat, identic cu cele care circulă pe străzile Londrei. Reprezentaţia începe la Institutul Balassi, Institutul maghiar din București.

Tot în septembrie are loc premiera spectacolului "D-ale carnavalului", în montarea lui Claudiu Goga, care își invită actorii și spectatorii să recreeze, cu un suflu modern, deopotrivă, vremurile lui Caragiale, vorbindu-ne cu înțelesuri moderne.

“Totul e relativ”, spune pe 16 septembrie, britanicul Alan Ayckbourn, prin glasul “coral” al actorilor ”dirijaţi” de Felix Alexa. O comedie cu încurcături de situație, de limbaj, la finalul căreia câteva întrebări ne rămân agățate în minte: este dragostea sinceră, cât suntem dispuși să mințim într-un cuplu, cât este adevăr și cât este amăgire într-o iubire?

Pe 17 septembrie spectatorii sunt invitați la “Matrimoniale” , în regia Dianei Lupescu. O poveste despre cunoaştere, despre putere şi despre valorile care nu pot fi cumpărate.

Noile premiere ale stagiunii Teatrului Nottara pregãtesc marea întâlnire internaţionalã, care este Festivalul Fest(in) pe Bulevard, ce se va desfãşura în perioada 7 -18 octombrie. Festivalul abordeazã cu curaj tema crizelor. De tot felul! Dar mai ales pe cea a insecuritãţii adolescentine, anunta institutia teatrala.