Primul spectacol ”de turneu” din Capitală în această stagiune îi readuce la Timișoara pe doi dintre cei mai admirați actori români, într-o seducătoare comedie romantică: Marius Manole și Medeea Marinescu vor juca ”Fă-mi loc”. Evenimentul teatral se va desfășura în 2 octombrie 2017, de la ora 20:00, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara. Producție a Asociației Inspira, spectacolul a fost regizat de o adevărată legendă a teatrului românesc, maestrul Radu Beligan.

Fa-mi loc, in turneu la TimisoaraFoto: Afis spectacol

”Fă-mi loc! spune povestea a doi tineri pe care ajunul Crăciunului îi surprinde în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus în fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență.

E seara dinaintea Crăciunului, momentul în care simțim mai mult ca oricând dorința să fim înconjurați de familie și de cei pe care îi iubim cu adevărat. Hazardul îi aduce pe Manuel si Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va stârni nenumărate "scântei". Însă amândoi caută să înțeleagă și să se înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, și mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate.

Fă-mi loc! este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice conveniență socială”, dezvăluie realizatorii evenimentului. Scenografia este creația Mădălinei Marinescu, iar light design-ul este conceput de Roxana Docan.

Biletele pentru prima reprezentație a spectacolului la Timișoara în această stagiune costă, în funcție de loc, 90 sau 70 de lei și s-au pus în vânzare la Agenția Operei.