Turneul ARTfel va prezenta la Teatrul Apollo din Paris, pe 14 septembrie 2017 de la ora 20, spectacolul „Je suis Personne” (EU nu contez!).

"Je suis Personne"Foto: Poster

Povestea unui tânăr care salvează destine, vieți și întreaga omenire, dar cu toate astea nu contează pentru nimeni, niciodată este dramatizată prin intermediul teatrului, muzicii clasice, muzicii populare și videoproiecției. Astfel, o poveste reală prin care trece majoritatea oamenilor se transformă într-un spectacol de artă neconvențională.

În stagiunea 2016-2017, „Je suis Personne” a fost primit cu mii de aplauze, zâmbete şi lacrimi pe cele mai mari scene ale României:

Teatrul Național București , Salile Studio și Atelier

Teatrul Național Iași, Sala mare

Teatrul Elisabeta din București

Teatrul Municipal din Bacău

Teatrul „George Ciprian” din Buzău

Teatrul dramatic „Fani Tardini” din Galați

Grădina Televiziunii Române (12 august 2017)

Spectacolul, care are la bază o piesa scrisă de Florin Coman, își propune trei obiective îndrăznețe:

promovarea teatrului neconvențional de cea mai bună calitate cu implicarea unora dintre cei mai buni actori români,

revenirea la decență în limbaj, mimică și gestică

îmbinarea dramatismului specific teatrului cu lirismul muzicii clasice şi muzicii populare live.

Din distribuția spectacolului fac parte:

Marian Râlea, câștigătorul premiului UNITER 2016 pentru cel mai bun actor, va juca rolul principal „Iuda”. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc., actori consacrați precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu şi Relu Poalelungi şi actori tineri ca Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria, Antonio Tadeusz Mincă şi Georgiana Vrațiu.

Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică populară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu” din Bucuresti: Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical.