Unul dintre momentele de excelență artistică devenite tradiție la Festivalul "Vara Magică" o constituie prezența pianistului Valentin Gheorghiu în cadrul concertelor desfășurate sub genericul Dialogul generațiilor.

Dialogul Generatiilor la Ateneul RomanFoto: Afis

Miercuri, 2 august, de la ora 19.30 pe scena Ateneului Român alături de Valentin Gheorghiu se vor afla soția acestuia, Roxana Gheorghiu – pian și fiica lui, Valentina Gheorghiu – pian, dar și o altă celebră celebră familie de muzicieni români, Marin Cazacu – violoncel, Ștefan Cazacu – violoncel și Iulia Adriana Cazacu – vioară.

Programul este construit în jurul unor lucrări celebre, precum Händel– Sonata pentru două violoncele și pian, Mozart - Sonata pentru două piane, Händel/Halvorsen– Passacaglia pentru vioară și violoncel, Beethoven – Trio nr. 4 în Si bemol major op. 11, Rachmaninov - Trio elegiac, Ravel - La Valse.

Lanto Communication organizează a şasea ediţie a Festivalului Internaţional “Vara Magică” la Ateneul Român din Bucureşti în perioada 5 iulie - 23 august 2017. Concertele sunt organizate în fiecare săptămână și prezintă pe afiş formaţii camerale, dar şi orchestre simfonice precum Orchestra Română de Tineret, Orchestra Naţională de Tineret a Olandei, Romanian Sinfonietta Orchestra și Orchestra Naţională de Cameră a Moldovei, alături de celebri dirijori şi solişti români şi străini. Cea de a VI-a ediție a Festivalului „Vara Magică” reafirmă forța PARTENERIATULUI prin care Lanto Communication oferă publicului său o vară la standarde culturale europene.

Biletele şi abonamentele s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro şi la casa de bilete a Ateneului Român tel. 0733.612.948