Festivalul International de Teatru Fest(in) pe Bulevard, in perioada 7 - 18 octombrie

de D.S.     HotNews.ro
Joi, 13 iulie 2017, 11:07 Actualitate | Cultură

Artişti din opt ţări - Argentina, Bulgaria, Coreea de Sud, Croaţia, Franţa, Germania, Republica Moldova şi România - vor participa la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru - Fest(in) pe Bulevard, care se va desfăşura în perioada 7 - 18 octombrie, informează Agerpres.

În program sunt incluse 35 de spectacole de teatru, două de muzică şi evenimente conexe - colocvii, spectacole-lectură pe texte pentru şi despre adolescenţi, lansări de carte (de teatru), vernisajul unor expoziţii de fotografie de teatru, întâlnirile AICT.RO.

Ediţia din acest an a festivalului va avea şapte secţiuni.

"Criza pubertăţii, criza adolescenţei" este o secţiune competitivă, în cadrul căreia vor fi prezentate producţii pentru şi despre tineri, în timp ce la "Text sau pretext" spectatorii vor avea ocazia să vadă câte două variante de spectacol pe acelaşi text şi un spectacol cu două variante de distribuţie.

Alte secţiuni sunt "Bulevardul Comediei" - secţiune competitivă cu spectacole de mare succes şi în care juriul va fi compus din cinci membri aleşi din public; "Premiere în Fest(in)" - cele mai noi producţii ale Teatrului Nottara, altele decât cele legate de temele celorlalte secţiuni; "Invitaţi speciali" - producţii ale unor teatre partenere.

Secţiunea "In memoriam" este dedicată unor personalităţi teatrale dispărute, care au avut o contribuţie importantă la evoluţia teatrului românesc.

Cea de-a şaptea secţiune - "Multi Art EXIT", fostul festival de teatru pentru persoane private de libertate care a devenit parte a Fest(in) pe Bulevard din 2015, se va desfăşura în zilele de 22 şi 23 noiembrie, informează comunicatul citat.

Printre spectacolele care vor putea fi văzute se numără "I Have a Doll in My Closet" de Maria Ines Falconi, regia Carlos de Urquiza, producţie a Companiei Grupo de Teatro "Buenos Aires", Buenos Aires (Argentina); musicalul "Heartbeat" de Kim Doo Hwan, regia Bae Eun-Wook, producţie a Companiei Donghwa Tree Theatre, Seul (Coreea de Sud); "Weissbrotmusik" de Sasha Marianna Salzmann, regia Nick Hartnagel, producţie a Companiei Theater Strahl Berlin (Germania); "Hamlet" după William Shakespeare, producţie a Teatrului Naţional Timişoara.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

210 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version