Joi, 8 iunie, de la ora 19.30, la Sun Plaza, va avea loc lansarea cărţii "Cu bicicleta prin Corsica", apărută la Editura Karina.

Lansare carte: Cu bicicleta prin CorsicaFoto: Afis

Ca o continuare a primei cărţi a seriei, "Cu bicicleta prin Pirinei", volumul prezintă de data aceasta minunata şi misterioasa insulă Corsica, văzută din șaua bicicletei. Un fermecător jurnal de călătorie, bogat ilustrat şi completat de un DVD cu filmele excursiei, vă va arunca într-un vârtej de peripeţii, poveşti, fotografii, sfaturi şi chiar filozofii ieftine de ciclist obosit după care, fără să vă daţi seama, este posibil să sfârşiţi în port la Livorno, cu bicicleta în traistă.

Evenimentul de lansare va avea loc în prezenţa personajelor cărţii, unul dintre ei fiind chiar autorul, ocazie cu care îi veți cunoaşte şi veți putea povesti cu ei despre ciclism. Vor fi vizionări de filme, slide-show-uri cu fotografii din Corsica. Cartea nu este distribuită prin rețelele de librării, poate fi achiziţionată doar la lansări şi la unele concursuri de ciclism. De asemenea, la eveniment veți putea achiziţiona pachetul promoţional cu ambele volume ale seriei.

Lansarea va avea loc la Sun Plaza, etajul 1, în spațiul foodcourt, lângă cinematograf.