În prima duminică, după Paşte, pe 23 aprilie, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului National Bucuresti, copiii sunt asteptati de Magicianul Povestilor si echipa sa, a Teatrului Naţional pentru Copii ABRACADABRA, pentru a deveni eroi intr-o noua poveste de primavara. De aceasta data micutii vor intra in Povestea Sfântului Biruitor Gheorghe si vor învinge Balaurul.

Povesti de primavara pentru copiiFoto: TNB

Copiii sunt asteptati cu costumele de Carnaval, pentru că Iepuraşul ii invită la dans. Cea mai colorată prinţesă şi cel mai aiurit prinţ vor fi premiaţi.

Condusi de actorul Marian Rilea copii vor pasi in lumea magica a povestilor « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei vor învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

Spectacolele de teatru interactiv sunt dedicate copiilor cu vârsta între 4 și 10 ani.