Maria Răducanu – una dinte cele mai speciale voci din lume – și Maxim Belciug – chitaristul încântărilor – se reîntâlnesc “live” pentru un regal muzical pe care afișul îl prefațează cu versurile poetului Jorge Luis Borges: “Nimic nu e atât de vechi sub soare. Totul se întâmplă pentru prima oară, dar într-un chip veşnic”. Asadar, vineri, 17 martie 2017, de la ora 21.00, la Unteatru sunteti invitati la o noua seara de muzica live cu Maria Raducanu si Maxim Belciug.

Concert Maria Raducanu si Maxim BelciugFoto: Unteatru

Lasati acasa grijile saptamanii, puneti-va urechile sensibile si veniti sa gustati, pentru un ceas si jumatate, bucuria de a uita de material. Daca aveti inima mai delicata, va avertizam: s-ar putea chiar sa plangeti. Caci, asa cum remarca Matei Florian cu niste ani in urma, “Maria Raducanu stie sa cinte tristetea mai bine ca oricine altcineva, inflexiunile ei capata parfumul deschiderii aceleia tipic rusesti, intensitatea vibratiei ei pare a fi totuna cu tinguirea, la fel cum armonia chitarii lui Maxim Belciug poate fi atit de desavirsita, incit sa se confunde cu simplitatea si curatenia.”

Dar nu va temeti: lacrimile spala. Si insenineaza.

Ca de fiecare dată când cei doi artisti s-au regăsit pe scenă, va fi o aventură unică printre muzici, epoci și trăiri felurite, cu lacrimi dulci în murmur de chitară, cadențe andaluze, pesnii rusești, baroc italian suav și, bineînțeles, romanțe și cântece din vechiul București. Fericire.

Concertul are loc vineri, 17 martie 2017, cu incepere de la ora 21.00, in sala de concerte Unteatru, din str. Sfintii Apostoli 44 din Bucuresti. Informatii si rezervari: 0721268516, rezervari@unteatru.ro sau www.unteatru.ro