Intalnire de poveste cu Ana Barton si Horatiu Malaele la Humanitas Cismigiu

de D.S.     HotNews.ro
Joi, 16 martie 2017, 9:44 Actualitate | Cultură

Povestiri de primavara cu Ana Barton si Horatiu Malaiele
Foto: Librariile Humanitas
Sâmbătă, 18 martie, ora 17.00, Librăria Humanitas de la Cişmigiu va asteapta la o intalnire cu Ana Barton şi Horaţiu Mălăele. Volumele Pervazul lui Dumnezeu de Ana Barton si Rataciri de Horatiu Malaiele vor crea o seară de poveste despre copilărie, viaţă, moarte şi, mai ales, îngăduinţă.

„Viaţa nu e o horă de mână... Omul înoată într-o smoală ciudată... Trăim de pe o zi pe alta. « Dacă vrei să-L faci pe Dumnezeu să râdă, vorbeşte-i despre planurile tale de viitor», zicea cineva. În viaţă te izbeşti de multe. Te înfricoşezi doar dacă le auzi, dar să le mai şi trăieşti...“ – Horaţiu Mălăele

„Omul are un iertar pe care-l poartă cu sine tot timpul. Din când în când, omul se face mic şi subţire, ca frunzele celorlalte iertări, şi se-aşază şi el printre foi. Apoi, iar plouă, iar ninge, iar filă cu filă, iar el, subţiat, uşurat. La capăt, omul devine însuşi iertarul său. Și eu sunt om. Mă iert iertând, mă aflu și mă uit iubind, m-aduc aminte scriind. În rest, caut cu pace o absență: a răutății. Și în mine, și în ceilalți. Ca s-o găsesc, am învățat să mă bucur.“ – Ana Barton


Citeste mai multe despre   

[P] Oferta publica pentru punctele ANRP, pe ultima suta de metri

Zeci de detinatori de puncte emise de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor(ANRP) au decis sa vanda in cadrul ofertei publice de achizitie derulate de fondul de investitii Alpha Quest. Lansata la inceputul lunii februarie, aceasta mai are aproximativ o luna pana la termenul final, 30 aprilie. 


510 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri